11η Διεθνής Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week

photo 2

Μετά και την ολοκλήρωση της εβδομάδας μόδας του Παρισιού, στις 17-20 Μαρτίου 2012, θα πραγματοποιηθεί η 11η Διεθνής Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week (AXDW), στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η 11η AXDW θα παρουσιάσει τις συλλογές Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012/2013, με τη συμμετοχή σημαντικών σχεδιαστών μόδας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και ανερχόμενων ταλέντων της σχεδιαστικής σκηνής που θα κάνουν την εμφάνισή τους στo θεσμό των New Designers Awards.

Η προηγούμενη διοργάνωση του Οκτωβρίου 2011, με μήνυμα Keep Greek Fashion in Your Hearts, είχε στόχο περισσότερο από ποτέ να προβάλλει και να αναδείξει την Ελληνική Μόδα και τους Έλληνες σχεδιαστές που δραστηριοποιούνται σε  διάφορα μέρη του κόσμου, εντός και εκτός Ελλάδος.

Σκοπός της επικείμενης AXDW είναι να συνεχίσει σε αυτή τη κατεύθυνση, ενισχύοντας περεταίρω την προβολή αλλά και την εμπορική δραστηριότητα των Ελλήνων σχεδιαστών, μέσα και από ειδικά παράλληλα δρώμενα που ταυτόχρονα θα εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο το «φεστιβαλικό» της χαρακτήρα της διοργάνωσης.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις της 11ης Athens Xclusive Designers Week θα ανακοινωθούν τους προσεχείς μήνες.

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *