Πασχαλινές αποδράσεις! Τι να φορέσω;

easter-2012-what-to-wear
colorful dream

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά από σήμερα και οι πασχαλινές αποδράσεις για κάποιους έχουν ήδη ξεκινήσει! Κάθε εξόρμηση φυσικά απαιτεί και την απαραίτητη οργάνωση και ανάλογα με τον τόπο και το περιβάλλον έχουμε και το ιδανικό dress code για σας! Εμφανίσεις με στυλ, φινέτσα και κομψότητα, χαρακτηριστικά κάθε σύγχρονης και μοντέρνας γυναίκας!

decide..

decide.. by justsweet featuring a spiked necklace

Στη  εκκλησία ή ακόμα και για ένα οικογενειακό τραπέζι σε σπίτι, το ιδανικό ντύσιμο επιβάλλει ένα τόνο λιγάκι πιο επίσημο, απλό και συνάμα εντυπωσιακό. Περιοριστείτε σε ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή, ένα χαλαρό τοπ και σακάκι που η απόχρωση του να δίνει χρώμα στο σύνολο και την εμφάνιση σας. Επιβάλλονται οι γόβες και γενικότερα τα ψηλοτάκουνα παπούτσια!

lets get out!

lets get out! by justsweet featuring crop tops

Χαλαρώστε και απολαύστε την βόλτα σας! Ούτε ψηλοτάκουνα, αλλά ούτε και επιβλητικό ντύσιμο χρειάζονται για μια απόδραση σας στο βουνό ή την θάλασσα. Φορέστε άνετα τα φλατ σας παπούτσια, ενώ το ιδανικό ντύσιμο σ’αυτή την περίπτωση αποτελεί το casual denim look.

summer wind

Αν είστε καλεσμένοι σε ένα φιλικό τραπέζι  αφεθείτε στην μαγεία των χρωμάτων! Προτιμήστε έντονα χρώματα και συνδυασμούς, χαρούμενη διάθεση στο ντύσιμο σας αλλά και άνετα ρούχα! Ένα φόρεμα σε χαλαρή γραμμή θα αποτελούσε την ιδανική επιλογή!

 

pinky world

Σε μια έξοδο σας για καφέ ή για ποτό αυτές τις μέρες, φροντίστε, λόγω και του περίεργου καιρού να έχετε πάντοτε ένα σακάκι, ή ζακετούλα μαζί σας. Οι θερμοκρασίες παρουσιάζουν ιδιαίτερη πτώση κατά το βραδάκι, οπότε καλό θα είναι να είμαστε προετοιμασμένες για όλα!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *